Maak kennis met infrarood verwarming: Het nieuwe verwarmen

We weten allemaal dat het op gas verwarmen van woningen of bedrijfsgebouwen steeds duurder wordt en op termijn geheel zal komen te vervallen. Ook in het nieuws komt dit onderwerp steeds vaker naar voren. Er zijn al 70 Nederlandse gemeenten die de intentie hebben uitgesproken om op termijn, helemaal van de gasleiding af te willen. Wij hebben het alternatief: infrarood verwarming.

Gelukkig zijn er nu inmiddels ook goede duurzame vervangende systemen die niet alleen veel goedkoper zijn in aanschaf en in stookkosten, maar daarnaast ook zeer veel andere voordelen bieden.

We hebben het hier over infrarood verwarming, de iHeatpanel van Maxxinno. Een revolutionair product gebaseerd op hoogfrequent infraroodstraling. De panelen geven een groot comfort voor mens en dier. Daarnaast dragen zij zeer positief bij aan het milieu door realisatie van enorme besparingen op de energie.

Al vanaf 1999 zijn de panelen ontwikkeld en in 2007 is ieder paneel voorzien van een speciaal ontwikkeld, eigen en uniek gepatenteerde draadloze thermostaat. Hierbij wordt zeer nauwkeurig de temperatuur geregeld en gecontroleerd waarbij exact ingestelde temperaturen probleemloos behaald worden. Tevens worden uitzonderlijke energiebesparingen behaald dankzij de krachtige accumulerende werking van de panelen. Besparingen van 50% of meer zijn hierdoor zonder meer haalbaar. Wij geven, om veilig te zitten, een besparingsgarantie van 40%!

Toepassingen van infrarood verwarming

De toepassingsmogelijkheden van de infrarood verwarming zijn onbeperkt en worden in woningen, winkels, kantoorpanden, fabrieken, ziekenhuizen, stallen etc. gebruikt. Zelfs in serres en ruimten waarbij daglicht zo belangrijk is zijn toepassingsmogelijkheden.

Ook kunt u als aanvulling op uw huidige verwarmingssysteem in bijvoorbeeld een werkkamer of hobbyruimte een iHeatpanel toepassen. Ook dan al kunt u op uw energiekosten besparen.